Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







diumenge, 15 de novembre del 2009

El Taradell arrenca un empat del camp del Sant Julià

El Taradell li van sobrar 2 minuts del partit contra el Sant Julià. Les taradellenques guanyaven per 0 a 1 al miut 88, però les locals van aconseguir l'empat. Des del primer minut de partit, el Taradell va ser l'equip que va sortir més disposat a emporatar-se'n els tres punts, però al llarg dels 45 minuts, el joc no va ser fluïd. Molt joc aeri, poc control i alguna ocasió, sempre per part visitant. A la represa el domini del Taradell va incrementar i això es va fer efectiu també en oportunitats. Aquestes però, també van arribar pel Sant Julià. La portera taradelleca, Cris Galobardes, va estar molt encertada fent grans aturades. Pel Taradell, diverses jugadores van provar sort de cara a la porteria del Sant Julià, però passaven els minuts i el marcador no es movia. No va ser fins al minut 80quan el Taradell va provocar una falta a gairebé 3 metres de l'àrea del Sant Julià. Arantxa Serra va fer un magistral llançament que va fer inútil l'estirada de la portera local perquè la pilota va entrar al fons de la xarxa. El Taradell s'avançava en el marcador i tenia el partit dominat però amb el gol en contra el Sant Julià va estirar les seves línies i va començar a buscar faltes. El Taradell va caure en la trampa del seu joc i al minut 88 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa just a la frontal de l'àrea que va significar el gol de l'empat. En els dos minuts que faltaven, més el temps de descompte, el Sant Julià es va dedicar a perdre temps, donat per bo l'empat davant l'impotència de les jugadores del Taradell. Tot i l'empat, el Taradell continua en tercera posició després d'una jornada que ha deixat algun resultat sorprenent.

Han jugat: Cristina Galobardes, Núria Vivet, Laia Ges, Arantxa Serra, Laura Arimany, Marta Codina, Montse Godayol, Meritxell Serrabasa, Tita Mary, Raquel Ges, Noèlia Morcillo, Mercè Riera, Irene Morató, Sílvia Arau i Elena Huguet. Han entrenat: Núria Canó, Jordi Comerma i Cristia Mena. Han animat: Una bona colla de taradellencs i taradellenques.

Partits de la jornada:
Seva, 1 - Torelló, 4
Pradenc, 0 - Sant Quirze, 2
Sant Vicenç, 2 - Santa Eulàlia de Ronçana, 5
Vinyoles, 1 - Llerona, 2
Sant Julià, 1 - Taradell, 1
Gurb, 0 - Tona, 9
Riudeperes, 5 - OAR Vic, 1
Descansava: Ametlla del Vallès

Classificació:

1.- Santa Eulàlia de Ronçana, 18 punts
2.- Riudeperes, 15p
3.- Taradell, 12p
4.- Torelló, 12p
5.- Tona, 10p
6.- OAR Vic, 10p
7.- Pradenc, 10p
8.- Sant Julià, 8p
9.- Sant Quirze, 7p
10.- Llerona, 6p
11.- Ametllà Vallès, 4p
12.- Sant Vicenç, 4p
13.- Gurb, 3p
14.- Seva, 1p
15.- Vinyoles, 0p

1 comentari: