Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 1 de novembre del 2009

Maneta al Sant Vicenç

El Taradell va sumar la segona victòria de la temporada i la segona a domicili. Ho va fer dissabte al migdia al camp del Sant Vicenç de Torelló per 0 a 5, encara que, tot i el resultat, el conjunt local va posar les coses difícils a les taradellenques, sobretot a l'inici del partit. L'enfrontament va començar molt igualat, amb un joc molt dur per part de les dues parts que l'àrbitre no va saber aturar. El Taradell es va carregar de targetes grogues i de cops, però tot i així, a mesura que passaven els minuts, el Taradell va imposar la lògica i el domini damunt del terreny de joc. No va ser fins al minut 20 de la primera part, aproximadament, quan Noe després de superar una rival, encarava la portera local i feia pujar el primer gol en el marcador del municipal de Sant Vicenç. Va ser un gol que marcaria el desenllaç del partit, ja que va servir per activar el Taradell, que no tardaria gaires minuts més en fer el segon gol. Aquesta vegada va ser Raquel Ges qui per velocitat superaria la defensa del Sant Vicenç i enviaria la pilota al fons de la xarxa, superant de nou, la portera local. Abans del descans arribaria el tercer gol del Taradell. Novament seria la davantera Noe qui amb el llançament magistral d'una falta posaria la pilota a l'esquadra fent inútil l'estirada de la portera del Sant Vicenç. A la represa, els dos equips van notar el cansament i la calor patida durant el primer temps, però tot i així, va ser el Taradell qui va controlar la pilota i a mesura que passaven els minuts, el domini es feia més extensiu. Les noies de Ferran Higueruelo intentavena adormir el partit tocant i tocant la pilota però alhora fent servir la seva millor arma: el contraatac. D'aquesta manera van arribar els dos últims gols. El quart, obra de Raquel Ges, golejadora del conjunt Taradellenc, amb cinc gols després de quatre partits, i el cinquè, de Núria Sala, que havia entrat després de la mitja part i que havia buscat amb diverses ocasions el gol. I es que el Taradell, a banda dels cinc gols que va marcar, va tenir ocasions per ampliar el marcador. En canvi, el Sant Vicenç, a la segona part no es va acostar a la porteria visitant, i en el total del partit, el Sant Vicenç només va disposar d'una acció de perill, a la primera part, però Irene Morató, sota els pals, va poder resoldre perfectament la situació, blocant la pilota i després rebent una falta de la davantera del Sant Vicenç. Amb aquest resultat, el Taradell suma 8 punts, després de dos empats i dues victòries i continua invicte a la lliga, on només ha rebut dos gols en contra i n'ha fet 14 al seu favor. (Foto d'Arnau Jaumira)

Taradell: Irene Morató, Núria Vivet, Laia Ges, Laia Nadeu, Arantxa Serra, Laura Arimany, Tita Mary, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Raquel Ges i Noèlia Morcillo. També han jugat: Elena Huguet, Núria Sala, Laura Casassas, Sílvia Arau i Alba Galobardes. Han entrenat i ajudat l'entrenador: Ferran Higueruelo, Josep Maria Freixas, Núria Canó, Meritxell Serrabasa i Cristina Galobardes.