Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 8 de novembre del 2009

Golejada per 6 a 0 al Vinyoles i tercer lloc pel Taradell

Diumenge a la tarda, el Taradell sènior femení va aconseguir una nova golejada a la lliga. Va ser contra el Vinyoles per 6 a 0. Un cop més, la porteria del Taradell es va mantenir a 0 i Raquel Ges va fer un triplet. Amb aquest resultat, el Taradell suma 11 punts i puja al tercer lloc de la taula, després de la derrota del Pradenc al camp del Santa Eulàlia de Ronçana. Després de diverses ocasions, Raquel Ges va encetar la llauna amb un gol que va arribar després d'un u contra u amb la portera visitant. Era al minut 18 de la primera part i al 35 arribava al segon amb la mateixa protagonista, Raquel Ges, que feia el segon gol pel Taradell i el segon del seu compte particular. Aquest gol va arribar en el llançament d'una falta que va provocar Arantxa Serra. Amb aquest resultats es va arribar al descans. A la represa es va continuar amb la mateixa tònica. Domini del Taradell i moltes ocasions. Aquest cop, les taradellenques les van aprofitar més i van aconseguir quatre dianes més. Montse Godayol feia el tercer gol després d'aprofitar diversos rebots dins l'àrea petita al minut 61. A partir d'aquest moment, el Vinyoles va abaixar els braços i el Taradell va fer els altres tres gols amb només tres minuts. Núria Sala en dues ocasions (minut 77 i 81) i Raquel Ges al 80, completava la golejada taradellenca. Foto cedida per Laura Arimany i feta per Meritxell Serrabasa.

Fitxa tècnica: Cristina Galobardes, Arantxa Serra, Laia Nadeu, Laia Ges, Laura Arimany, Laia, Anna Codina, Montse Godayol, Raquel Ges, Noèlia Morcillo i Tita Mary. També han jugat: Marta Codina, Elena Huguet, Irene Morató, Sílvia Arau i Núria Sala. Han entrenat, han ajudat, han fet fotos, han pres apunts i han fet de massatgista: Ferran Higueruelo, Núria Canó i Meritxell Serrabassa.