Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 22 de novembre del 2009

El Taradell suma els tres punts davant el Gurb i segueix tercer

Nova victòria i tres punts més a la classificació pel Taradell femení que segueix invicte a la classificació i en tercera posició (només superat pel líder, el Santa Eulàlia de Ronçana i el Riudeperes). En el partit jugat aquest diumenge el Taradell va ser totalment superior al Gurb, que al final va jugar amb alguna jugadora del primer equip. El Taradell va guanyar 4 a 0, però hagués pogut ser un marcador més ampli si les locals no haguéssin fallat clares ocasions. Tot i així, partit molt còmode i una setmana més, el Taradell no va encaixar cap gol. La pilota pràcticament va ser sempre en camp del Gurb, que només s'acostava a la porteria d'Irene amb pilotes llargues que les seves davanteres no arribaven davant la superioritat de la defensa taradellenca i la seguretat de la portera local. Al minut 13, Meritxell Serrabasa va obrir la llauna amb el primer gol del Taradell després d'aprofitar una bona passada de Noe. Poc més tard, seria Noe qui faria el segon en encarar sola la portera i efectuar un potent xut. El marcador es va tornar a moure abans del descans, amb un xut de Montse des de la frontal de l'area. La segona part va començar amb el 3 a 0 a favor de les taradellenques i Tita Mary al minut 51 va posar el definitiu 4 a 0 a l'electrònic de la Raureda. El domini local va continuar i el Taradell va tenir diverses ocasions per ampliar el marcador. La més clara, al minut 80, quan Montse va tirar una falta i la pilota es va estavellar al travesser. (Foto: Núria Canó)

Han jugat: Irene Morató, Laura Arimany, Mercè Riera, Arantxa Serra, Núria Vivet, Marta Codina, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Meritxell Morcillo, Noe i Meritxell Serrabasa. També han jugat: Tita Mary, Elena Huguet, Sílvia Arau i Sandra Tarín. Cos tècnic: Ferran Higueruelo amb la col·laboració de Núria Canó, Cris Galobardes i Anna Codina.