Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

divendres, 27 de novembre del 2009

El Riudeperes perd els primers punts del campionat davant un gran Taradell

El Taradell femení va aconseguir treure els primers punts de la Lliga al Riudeperes, un equip que fins el moment havia guanyat tots els punts possibles. El partit, ple de tensió, i amb molt de públic, entregat al seu equip, va començar amb domini taradellenc. De seguida les noies de Ferran Higueruelo es van fer amb el control del partit i es van acostar amb perill a la porteria visitat, encara que amb llaçaments fluixets i sense perill. El Riudeperes, però, en la primera acció de perill que va disposar, va provocar un penal. Era al minut 10 i Cris Galobardes, la portera del Taradell, va aconseguir aturar la pena màxima. Va ser l'espurna que li faltava el Taradell per creure's que podia anar a més i així va ser. Arantxa Serra 'Xita' va aconseguir marcar per les locals amb l'ajuda de la portera del Riudeperes que es va menjar la bola. Xita va fer un llançament des de gairebé al mig del camp i va col·locar la pilota al fons de la xarxa. Amb el gol al seu favor, el Taradell va poder pràcticar el seu millor joc, però el partit cada vegada s'anava endurint més, tant per una com per altra part, fet que a mesura que passaven els minuts s'observava poc joc i moltes faltes. L'àrbitre no ho va saber aturar i la duresa del joc va continuar a la segona part. El Taradell va intentar mantenir l'avantatge però un nou penal ho va impedir. El col·legiat no va dubtar en marcar el segon penal per Riudeperes, un penal clar, s'ha de dir, però que va marcar el desenllaç del partit, ja que el col·legiat no va xiular igual per a les dues parts. Aquest cop, el Riudeperes no va fallar des dels 11 metres, i Ester va marcar l'1 a 1 en el marcador. Un resultat que no es mouria més tot i les diverses ocasions d'atac que hi va haver, amb faltes, targetes i nervis, fins i tot, un cop es va xiular al final dels 90 minuts, amb un desenllaç que no va deixar a tothom satisfet ja que el Taradell es converteix amb el primer equip que planta cara al Riudeperes. Això si, tot i l'empat, el Taradell segueix invicte.

Fitxa tècnica: Cristina 'Iker Valdés' Galobardes, Arantxa 'Alves' Serra, Laia Ges, Mercè Riera, Laura Arimany, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Raquel Ges, Meritxell Serrabasa, Noe Morcillo i Núria Sala. També: Laia Nadeu i Elena Huguet. A la banqueta: Ferran Higueruelo, Núria Canó, Irene Morató, Sílvia Arau, Marta Codina i Núria Vivet. Agraïments: A l'afició: moltes gràcies!