Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradelldijous, 4 de març de 2010

Derrota per la mínima davant el Pradenc

No va poder ser. El Taradell femení va caure a Prats de Lluçanès en un partit molt igualat i on la balança s'hagués pogut decantar per qualsevol dels dos cantons, al final, un gol de la jugadora del Pradenc, Pilar, a la primera part va ser decisiu ja que el partit va acabar 1 a 0. El Taradell va sortir disposat a emporatar-se'n els tres punts del camp del Pradenc, va tenir ocasions per avançar-se però va perdonar i al final ho va acabar patint, ja que en una jugada personal el Pradenc va marcar. A la represa, el joc fluïd va desaparèixer,per convertir-se en un partit amb molt migcampisme, moltes faltes i un joc poc expressiu que no va permetre al Taradell aconseguir la remuntada i tornar cap a casa de buit i amb alguna posició menys en una taula cada vegada més ajustada.

Contracrònica a la web del Pradenc femení: http://pradencfemeni.weebly.com/

Fitxa tècnica: Cris Galobardes, Laura Arimany, Laia Ges, Mercè Riera, Núria Vivet, Arantxa Serra, Montse Godayol, Irene Morató, Raquel Ges, Noe Morcillo i Meritxell Serrabasa. També Sílvia Arau, Elena Huguet i Marta Codina. A la banqueta: Ferran Higueruelo i Núria Canó.

Resultats de la jornada:

Torelló, 1 - Sant Quirze, 2
Ametlla Vallès, 4 - Santa Eulàlia, 4
Seva, 1 - Llerona, 0
Pradenc, 1 - Taradell, 0
Sant Vicenç´, 1 - Tona, 2
Vinyoles, 0 - OAR Vic, 8
Sant Julià, 1 - Riudeperes, 2
Descansava: Gurb

Classificació:
1 SANTA EULALIA RONÇANA, 42
2 RIUDEPERES C.F. AT. 42
3 SANT QUIRZE BESORA, U.D. 31
4 TORELLO, C.F. "A" 17 31
5 SANT JULIA DE VILATORTA, 29
6 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 29
7 TARADELL, U.D. "A" 29
8 OAR VIC "A" 17 28
9 PRADENC,F.C. "A" 27
10 TONA, U.E. "A" 20
11 SEVA, U.E. "A" 17
12 SANT VICENÇ TORELLO, 15
13 GURB, U.D. "A" 10
14 LLERONA, C.E. "A" 9
15 VINYOLES C.F. "A" 0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada