Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







dissabte, 13 de març del 2010

Victòria treballada contra el Sant Vicenç

El Taradell es va imposar davant el Sant Vicenç per 2 a 0 amb gols d'Irene Morató i de Raquel Ges. El Sant Vicenç, que ha millorat en les últimes jornades el seu joc i amb això els seus resultats, va plantar cara durant els primers 45 minuts, on tot i que no es va veure un bon partit, els dos equips van disputar una primera part molt igualada, encara que el Taradell va ser l'equip que més es va acostar, sense perill, a la porteria rival. La pressió del Taradell va donar els seus fruits al segons temps, i després d'un contraatac, Irene Morató encetava el marcador batent per primera vegada la portera santvicentenca. Acte seguit i en ple domini taradellenc, Raquel Ges aconseguia un gol olímpic en transformar de forma directe un córner. Amb el 2 a 0 el Taradell va jugar a plaer davant un equip que no es va refer dels dos gols encaixats.

Fitxa tècnica:
Cris Galobardes, Arantxa Serra, Laia Ges, Mercè Riera, Laura Arimany, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Meritxell Serrabasa, Irene Morató, Noe Morcillo i Raquel Ges. També: Núria Vivet, Marta Codina, Núria Sala i Helena Huguet. A la banqueta: Ferran Higueruelo i Núria Canó.

Resultats de la jornada:

Sant Quirze, 6 - Ametlla Vallès, 3
Santa Eulàlia - Seva (suspès per causes que desconeixem)
Llerona, 1 - Pradenc, 3
Taradell, 2 - Sant Vicenç, 0
Tona, 6 - Vinyoles, 0
OAR Vic, 2 - Sant Julià, 0
Riudeperes, 5 - Gurb, 0
Torelló: descansa

Classificació:

1- Riudperes, 45 punts
2- Santa Eulàlia, 42p
3- Sant Quirze Besora 34p
4- Taradell, 32p
5- OAR Vic, 31p
6- Torelló, 31p
7- Pradenc, 30p
8- Sant Julià, 29p
9- Ametlla Vallès, 29p
10- Tona, 23p
11- Seva, 17p
12- Sant Vicenç, 15p
13- Gurb, 10p
14- Llerona, 9p
15- Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada