Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







dilluns, 22 de març del 2010

Victòria important del Taradell davant el Sant Julià

El Taradell i el Sant Julià van protagonitzar diumenge un interessant duel a la part alta de la taula que va finalitzar amb victòria local per 1 a 0. El camp de la Raureda es va jugar un partit important en vers la classificació i el Taradell va fer un pas de gegant per consolidar-se a la tercera posició amb 38 punts, els mateixos que el Sant Quirze i va deixar enrere un rival sempre directe i perillós com és el Sant Julià, que baixa a la novena posició amb 29 punts i un partit pendent. El partit va estar dominat en tot moment per les taradellenques i a la primera part van disposar quatre clares ocasions per marcar, entre elles un penal. Per part del Sant Julià, durant el primer temps el Sant Julià es va acostar un cop en perill a la porteria defensada per Cris Galobardes que va fer una gran parada evitant el gol del rival. A la represa, el Taradell va sortir endollat i als 7 minuts Meritxell Serrabasa 'Pops' va aconseguir l'únic gol del partit. A partir d'aquest moment, el partit es va trencar, amb ocasions, tot i que poc clares pels dos equips. El Sant Julià, que tenia moltes baixes, va disposar d'una falta molt perillosa al minut 88 (que va recordar a la falta que en el partit de la primera volta va aconseguir l'empat a 1). Aquesta ocasió però, la sort no els va acompanyar i el Taradell va poder sumar l'onzena victòria de la temporada. Al final del partit, Noe Morcillo era contundent amb les seves declaracions: "quan ens creiem de veritat que podem, és quan funciona".

Han jugat: Cris Galobardes, Laura Arimany, Laia Ges, Noe Morcillo, Arantxa Serra, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Marta Codina, Meritxell Serrabasa, Irene Morató i Raquel Ges. També: Núria Sala, Tita Mary, Helena Huguet, Núria Vivet i Sílvia Arau. Han entrenat: Ferran Higueruelo i Núria Canó.

Resultats de la jornada:

Torelló, 2 - Seva, 1
Sant Quirze, 4 - Pradenc, 1
Santa Eulàlia, 4 - Sant Vicenç, 0
Llerona, 4 - Vinyoles, 0
Taradell, 1 - Sant Julià, 0
Tona, 4 - Gurb, 0
OAR Vic, 2 - Riudeperes, 4
Descansa: Ametlla Vallès

Classificació:

Santa Eulàlia, 48p
Riudeperes, 48p
Taradell, 38p
Sant Quirze, 38p
OAR Vic, 34p
Torelló, 34p
Ametlla Vallès, 32p
Pradenc, 30p
Sant Julià, 29p
Tona, 26p
Seva, 18p
Sant Vicenç, 18p
Llerona, 12p
Gurb, 10p
Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada