Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

divendres, 26 de febrer del 2010

Difícil victòria davant el Seva

Tot i el resultat final (3-0), el Taradell li va costar molt superar un Seva que a diferència del partit de la primera volta, va plantar cara al Taradell. Tot i així, les blanc-i-blaves van disposar d'una clara ocasió al minut 8, quan l'àrbitre va xiular un penal, després d'unes mans, favorable al Taradell. Les locals però, van desaprofitar la pena màxima per avançar-se en el marcador. I no va ser fins al minut 70 quan Raquel Ges va encetar la llauna acabant una jugada personal i batent per primera vegada a la tarda la portera visitant. Dos minuts més tard era Noe Morcillo qui aconseguia el segon gol i tres minuts més tard i després de diversos rebots dins l'àrea petita, Núria Sala feia el tercer. Abans que arribéssin els tres gols, el Taradell va disposar de bones ocasions davant un Seva que si a la primera part va arribar per les bandes, durant la segona pràcticament no es va acostar a la porteria defensada per Irene Morató.

Han jugat: Irene Morató, Laura Arimany, Laia Ges, Laia Nadeu, Arantxa Serra, Sílvia Arau, Montse Godayol, Laia Miralpeix, Noe Morcillo, Raquel Ges i Meritxell Serrabasa. També: Núria Sala, Núria Vivet, Marta Codina i Cris Galobardes. Han entrenat: Ferran Higueruelo i Núria Canó.