Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 14 de febrer del 2010

Victòria davant el Llerona i sisena posició pel Taradell

El Taradell es va retrobar amb la victòria en el partit ajornat davant el Llerona i que es va jugar aquest diumenge a la tarda. Les taradellenques van sortir des del primer minut a la recerca de la victòria i es van fer amb el control del partit desbordant per les bandes i sent molt segures en defensa. Al minut 13 i després d'una gran jugada d'Irene Morató, Noe Morcillo aconseguia obrir el marcador superant per baix a la portera visitant. Abans de la mitja hora de joc, Laia Miralpeix aprofitava la sortida d'un córner per fer el segon. Abans del descans, el Taradell va disposar de diverses ocasions de gol, creant molt perill a l'àrea visitant, encara que el marcador no es va moure més. Per la seva banda el Llerona va arribar en poquíssimes ocasions a la porteria del Taradell, defensada per Cris Galobardes, que en les poques intervencions que va fer, va resoldre perfectaemnt la situació. A la segona part, el Taradell va fer el tercer mitjançant Núria Sala. El Llerona va poder fer el gol de l'honor després d'un autogol d'Arantxa Serra. Al final, tres punts més pel Taradell, amb picabaralla inclòsa, que el situen a la sisena posició amb 26 punts.

Han jugat: Cristina Galobardes, Laura Arimany, Laia Ges, Arantxa Serra, Núria Vivet, Meritxell Serrabasa, Laia Miralpeix, Raquel Ges, Irene Morató, Montse Godayol i Noe Morcillo. També: Núria Sala, Sílvia Arau i Marta Codina. Han entrenat: Ferran Higueruelo i Núria Canó.

Per la seva banda, el Santa Eulàlia de Ronçana i el Tona també van jugar el partit ajornat que els quedava amb victòria a domicili del Santa Eulàlia per 1 a 5. Amb aquests tres punts recuperen el primer lloc.