Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







dissabte, 13 de febrer del 2010

Derrota contundent davant l'Ametlla del Vallès

El Taradell femení va caure per 4 a 0 davant l'Ametlla en un partit on tots els factors es van girar en contra del Taradell, sobretot per les baixes i les lesions que van condemnar al Taradell a jugar els últims minuts del partit amb només deu jugadores. El partit va començar dominat per les blanc-i-blaves però un gol amb pròpia porteria va desanimar l'equip. Tot i aguantar bé el resultat i estar dins el partit, els ànims cada cop van ser més baixos i un nou gol en pròpia porteria va significar la davallada total del Taradell que va veure com arribarien dos gols més que deixarien el resultat final amb un 4 a 0 a l'electrònic. Tercer partit que perd el Taradell en aquesta temporada i que deixa a l'equip a la vuitena posició amb 23 punts i un partit pendent.

Fitxa tècnica: Cris Galobardes, Arantxa Serra, Laia Ges, Laia Nadeu, Laura Arimany, Mercè Riera, Raquel Ges, Irene Morató, Sílvia Arau, Noe Morcillo i Meritxell Serrabasa. També: Helena Huguet. Han entrenat: Joan i Núria Canó.

Partits de la jornada:


Sant Quirze, 1 - Santa Eulàlia, 3
Torelló, 1 - Llerona, 0
Ametlla Vallès, 4 - Taradell, 0
Seva, 1 - Tona, 0
Pradenc, 3 - OAR Vic, 2
Sant Vicenç, 1 - Riudeperes, 3
Vinyoles, 2 - Gurb, 3
Descansa: Sant Julià

Cal dir també, que aquesta setmana el Sant Quirze i el Sant Vicenç van disputar el partit ajornat de la jornada 7 amb victòria pel Sant Quirze per 3 a 1.

Classificació

Riudeperes, 36 punts
Santa Eulàlia, 35p
Torelló, 31p
Sant Quirze, 28p
Sant Julià, 26p
Ametlla Vallès, 25p
Pradenc, 24p
Taradell, 23p
OAR Vic, 22p
Sant Vicenç, 15p
Tona, 14p
Seva, 14p
Gurb, 10p
Llerona, 9p
Vinyoles, 0p
Classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada