Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







diumenge, 31 de gener del 2010

Dolorosa derrota del Taradell al camp del Torelló amb un gol al minut 89


El Taradell femení va caure a casa del Torelló per1 a 0 i va perdre la possibilitat de recuperar el tercer lloc a la taula i cau a la sisena posició en una classificació cada vegada més ajustada entre els 9 primers equips. Davant el Torelló, el Taradell va plantar cara, sobretot a la primera part, però li va faltar una mica d'empenta per rematar la feina. Els primers minuts de la segona part va semblar que el Taradell buscava més porteria, però de seguida el partit es va tornar a igualar. El Torelló només creava perill amb contraatacs ràpids a través de pilotes llargues,i en un d'ells i quan ja semblava que el resultat seria l'inicial, el Torelló va aconseguir el primer i únic gol del partit que deixava el Taradell sense opció a poder remuntar.

Taradell: Irene Morató, Núria Vivet, Laia Ges, Mercè Riera, Laura Arimany, Arantxa Serra, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Meritxell Serrabasa, Raquel Ges i Noe Morcillo. També: Helena Huguet, Mar Gómez i Sílvia Arau. Han entrenat, ajudat i animat: Ferran Higueruelo, Núria Canó, Cristina Galobardes i Sandra Tarín.

La resta de la jornada ha tingut la sopresa dela derrota del Riudeperes al camp del Pradenc, que s'enganxa als equips de dalt, i del Seva que ha guanyat a l'OAR Vic, mentre que el Sant Julià i el Sant Quirze, també de la part alta, no han fallat i han guanyat els seus respectius partits.

Vinyoles, 0 - Sant Julià, 9
Sant Vicenç, 1 - Gurb, 0
Pradenc, 1 - Riudeperes, 0
Seva, 1 - OAR Vic, 0
Ametlla, 2 - Tona, 1
Torelló, 1 - Taradell, 0
Sant Quirze, 5 - Llerona, 2
Descansa: Santa Eulàlia de Ronçana

Classificació:

Riudeperes, 33punts
Santa Eulàlia, 32p
Torelló, 28p
Sant Julià, 26p
Sant Quirze, 25p
Taradell, 23p
Ametlla, 22p
OAR Vic, 22p
Pradenc, 21p
Sant Vicenç, 15p
Tona, 14p
Seva, 11p
Llerona, 9p
Gurb, 7p
Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada