Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

dissabte, 16 de gener del 2010

El Taradell planta cara però encaixa la primera derrota de la temporada

El Taradell femení va notar dissabte a la tarda, la falta de ritme i va perdre davant el Santa Eulàlia de Ronçana per 3 a 1. Feia més d'1 mes que el Taradell no jugava cap partit oficial (l'últim va ser el 13 de desembre del 2009 contra el Tona) i després de la jornada de descans, les vacances de Nadal i el mal temps, les noies de Ferran Higueruelo van notar la falta de minuts davant d'un equip que és un dels clars favorits a obtenir l'ascens. El Santa Eulàlia de Ronçana era un equip temut per la seva capacitat ofensiva, però el Taradell no es va arronsar i va plantar cara des del primer minut fins a l'últim. Dos gols molt seguits i en els primers minuts van agafar desprevinguts un Taradell que tot i perdre per 2 a 0 no es va rendir. D'aquesta manera, en la primera jugada d'atac les taradellenques van aconseguir un córner que en la rematada i després de diversos rebots i embolics dins l'àrea, Laia Miralpeix va poder xutar la pilota i posar-la al fons de la xarxa. Amb el 2 a 1, el Taradell va buscar l'empat i va creure en les seves oportunitats, però en una contra, les locals van sentenciar. Amb el 3 a 1 es va arribar al descans. A la represa, el Taradell va tenir el domini del partit però el cansament es va notar. Les locals esperaven les seves ocasions jugant el contraatac, però el marcador no es va moure més. El joc es va anar endurint i al final el Taradell es va carregar de targetes per protestar decisions arbitrals molt discutides. Al final, tres punts que es queden al Santa Eulàlia, un equip que va demostrar la superioritat que s'esperav i encara que és favorit a l'ascens, no ho tindrà gens fàcil.

Fitxa tècnica: Cris Galobardes, Núria Vivet, Laia Ges, Mercè Riera, Laura Arimany, Mar Gómez, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Arantxa Serra, Raquel Ges i Meritxell Serrabasa. També: Elena Huguet, Irene Morató, Sílvia Arau, Laia Nadeu i Núria Sala. Han entrenat: Ferran Higueruelo, núria Caó i Noe Morcillo.