Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 24 de gener del 2010

Important victòria per la mínima davant el Sant Quirze

El Taradell n'ha tingut prou amb un gol realitzat al primer quart d'hora de joc per Núria Sala per sumar tres punts molt important davant el Sant Quirze (1-0) i que el retornen al quart lloc de la taula amb 23 punts i un partit menys. Els primers minuts del partit van ser de clar domini local i amb oportunitats per ampliar el marcador. A mesura que passaaven els minuts però, el joc es va fer cada vegada més lleig, amb un Sant Quirze que va arribar en comptades ocasions a la porteria de Cris però amb un Taradell que va perdre el control del joc. A la segona part, el Taradell va veure com el Sant Quirze es llançava a l'ataci va disposar de bones ocasions per empatar, però Cris va ser providencial sota els pals. El Taradell va jugar de forma intel·ligent, buscant els contraatacs i mantenint, sempre que era possible, la possessió de la pilota. Al final el Taradell va poder conservar el resultat i sumar els tres punts davant un rival directe. A més de la victòria, el Taradell aprofita per consolidar-se a dalt amb l'ensopegada del Sant Julià que ha empatat a 0 amb el Sant Vicenç i l'empat a 2 entre l'OAR Vic i l'Ametlla. La jornada ha portat altres resultats sorprenents com la victòria del Gurb al Pradenc i en canvi, sense sopreses, les victòries del Riudeperes, el Santa Eulàlia i el Torelló que ocupen les tres primeres posicions.

Han jugat: Cris Galobardes, Arantxa Serra, Laia Nadeu, Mercè Riera, Laura Arimany, Laia Miralpeix, Montse Godayol, Meritxell Serrabasa, Mar Gómez, Raquel Ges i Núria Sala. També: Noe Morcillo, Núria Vivet, Laura Casassas i Sandra Tarín. Han entrenat i animat: Ferran Higueruelo, Núria Canó, Marta Codina i Irene Morató.