Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







dimarts, 15 de desembre del 2009

Nova victòria a domicili que serveix per recuperar el tercer lloc


Jornada rodona per un Taradell que va guanyar al camp del Tona per 1 a 2 i continua sense conèixer la derrota després de 10 jornades. Tot i començar perdent, el Taradell va reaccionar i amb dos gols de Meritxell Serrabasa al segon temps, el resultat es va capgirar i els tres punts van ser per les blanc-i-blaves. El partit va ser molt dur, sobretot pel joc de les locals i per un àrbitre que no va saber imposar el seu criteri en diverses accions. Al final però, el Taradell torna a casa amb la victòria i tres punts que el retornen a la tercera posició després de la derrota del Torelló al camp del Sant Julià. A la part alta de la taula, el Santa Eulàlia i el Riudeperes van empatar a 0, i per tant, amb aquest repartiment de punts, el Taradell retalla dos punts als dos equips, encara que la diferència es de tres punts amb el Riudeperes, que té un partit menys, i de sis punts amb el líder, el Santa Eulàlia, que ha disputat els mateixos 10 partits que el Taradell. Qui no va fallar va ser el Sant Quirze B, que amb només 8 partits, té 16 punts.

Van jugar: Irene Morató, Laura Arimany, Laia Nadeu, Laia Ges, Núria Vivet, Arantxa Serra, Noe Morcillo, Raquel Ges, Tita Mary, Meritxell Serrabasa i Núria Sala. També: Elena Huguet i Alba Galobardes. Han entrenat: Ferran Higueruelo i Núria Canó.

Resultats de la jornada:
Sant Vicenç, 2 - Seva, 1
Vinyoles, 2 - Ametlla Vallès, 8
Sant Julià, 4 - Torelló 2
Gurb, 1 - Sant Quirze, 6
Riudeperes, 0 - Santa Eulàlia, 0
OAR Vic, 4 - Llerona, 0
Tona, 1 - Taradell, 2
Descansava: Pradenc

Classificació:

Santa Eulàlia, 26 punts
Riudeperes, 23p
Taradell, 20p
Torelló, 19p
Sant Quirze, 16p
OAR Vic, 15p
Sant Julià, 15p
Ametlla Vallès, 14p
Tona, 11p
Pradenc, 11p
Llerona, 9p
Sant Vicenç, 8p
Seva, 4p
Gurb, 3p
Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada