Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

dimarts, 22 de desembre del 2009

El Taradell acaba l'any a la quarta posició

El Taradell va tenir jornada de descans, però aquest cap de setmana van jugar la resta d’equips del grup. Entre els resultats més destacats, sobresurt la derrota del Santa Eulàlia de Ronçana davant l’OAR Vic per 0 a 1. El conjunt vigatà no només va aconseguir superar el líder, sinó que el mèrit és més gran, ja que ho van fer a domicili i davant un equip que encara no havia perdut cap partit aquesta temporada. Per tant, ara mateix, només el Riudeperes i el Taradell són els equips que tenen la casella de partits perduts a zero. Tot i així, Riudeperes i Santa Eulàlia encapçalen la lliga amb 26 punts, mentre que aquesta jornada el Taradell ha perdut la tercera plaça i es situa quart. El tercer lloc passa a ser per un Torelló que va golejar al Gurb per 5 a 0. El Riudeperes va guanyar amb un gol als minuts finals al Sant Quirze, un equip que s’ha reforçat amb la retirada d’un dels seus equips.