Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







dimecres, 9 de desembre del 2009

Nou empat del Taradell, aquest cop a 2

El Taradell va empatar a 2 contra l'OAR Vic aquest diumenge a la tarda en un compromís marcat per les baixes i en el canvi de posicions habituals d'algunes jugadores. Tot i dominar el partit de principi a fi i disposar de diverses ocasions per acabar el partit amb més gols d'avantatge, el marcador final va ser d'empat a 2. Núria Sala va avançar el Taradell amb un gol molt matiner que posava les coses molt a favor del conjunt local. Les taradellenques van perdonar i del possible 2 a 0, es va passar a l'1 a 1 amb un gol que va venir de penal (el tercer que li xiulen al Taradell en els darrers dos partits). Cristina Galobardes no va poder fer res per aturar la pena màxima i l'OAR Vic va empatar el marcador. A la represa, el Taradell va continuar dominant i després de diverses ocasions va arribar el segon gol. En aquesta ocasió va ser Irenne Morató, que quan no fa de portera aprofita per fer de jugadora, va marcar de cap al rematar un córner. Amb avantatge en el marcador, el Taradell va tornar a perdonar i un cop més, de la possible sentència es va passar a l'empat a 2. Un resultat que ja no es mouria més i que significaria un nou empat del Taradell que baixa una posició i és situa quart, després de la victòria del Torelló.

Alineació Taradell: Cristina Galobardes, Arantxa Serra, Laura Arimany, Mercè Riera, Noe Morcillo, Montse Godayol, Anna Codina, Meritxell Serrabasa, Núrieta Sala, Elena Huguet i Raquel Ges. També: Irenne Morató i Meritxell Morcillo.

Resultats de la jornada:

Seva, 1 - Pradenc, 0
Ametlla Vllès, 3 - Sant Vicenç de Torelló, 0
Torelló, 9 - Vinyoles, 1
Sant Quirze, 4 - Sant Julià, 2
Santa Eulàlia, 14 - Gurb, 0
Llerona, 0 - Riudeperes, 2
Taradell, 2 - OAR Vic, 2
Descansava: Tona

Classificació:Santa Eulàlia, 25 punts
Riudeperes, 22p
Torelló, 19p
Taradell, 17p
Sant Quirze, 13p
Sant Julià, 12p
OAR Vic, 12p
Pradenc, 11p
Ametlla, 11p
Tona, 11p
Llerona, 9p
Sant Vicenç, 5p
Seva, 4p
Gurb, 3p
Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada