Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Golejada del Taradell davant el Seva

El Taradell es va emportar el derbi davant el Seva amb un gran partit i amb pluja de gols. Fins a set vegades les noies de Ferran Higueruelo van veure porteria i fins i tot, el resultat va quedar curt per les diverses ocasions que van disposar i davant un equip que pràcticament no va passar del mig del camp. Laia Miralpeix va inagurar el marcador amb un potent xut des de la frontal de l'àrea. Poc després era Raquel Ges qui, amb un llançament de córner directe, introduïa la pilota al fons de la xarxa. El Taradell va sortir molt animat i els dos primers gols només van ser el vermut del que vindria després. Núria Sala, que havia disposat de diverses ocasions per marcar, va trobar la recompensa i va fer pujar el tercer gol. Abans del descans el Taradell augmentaria el seu compte golejador amb un vaselina de Meritxell Serrabasa que va superar la portera local. Amb aquest resultat de 0 a 4 es va arribar al final de la primera part. Al segon temps, res de relaxació i més gols. Amb quatre dianes a favor el Taradell no va donar el partit per guanyat i va voler sentenciar. Noèlia Morcillo, que també havia buscat el gol amb insistència durant la primera part, va ser la primera en marcar després del descans. El Taradell tocava i tocava la pilota i el Seva intentava defensar com podia les embranzides de les visitants. En una bona jugada trenada de les blanc-i-blaves, Raquel Ges marcava el sisè gol del Taradell i el segon del seu compte particular. La cirereta del pastís la va posar Irene Morató al rematar un córner. En els darrers minuts, el Taradell encara va disposar d'alguna altre opció per ampliar el marcador, però aquest ja no es va moure més. Primera victòria de la temporada i tres punts més a la classificació per a les taradellenques. Com diria Andrés Montes, 'la vida puede ser maravillosa'!.

Taradell: Cristina Galobardes, Laura Casassas, Arantxa Serra, Laia Ges, Núria Vivet, Laura Arimany, Raquel Ges, Laia Miralpeix, Meritxell Serrabasa, Núria Sala i Noèlia Morcillo. També han jugat: Montse Godayol, Helena Huguet, Marta Codina, Sílvia Arau i Irene Morató. Han animat: Mercè Riera i Núria Canó. Entrenadors: Ferran Higueruelo i Marc Cuenca.