Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







divendres, 9 d’octubre del 2009

Comença l'espectacle, comença la lliga femenina: Taradell- Ametlla del Vallès


Aquest diumenge a 2/4 de 4 de la tarda es viurà al camp de la Raureda el primer partit de la quarta temporada de l'UD Taradell femení. El partit es jugarà contra l'Atmetlla del Vallès, un equip nou a la categoria ja que l'any passat vam jugar amb equips d'Osona i del Bages. El grup d'enguany està format per quinze equips, ja que a última hora s'hi ha afegit el Santa Eulàlia de Ronçana. A ell i a la resta d'equips, benvinguts! A banda de l'Ametlla del Vallès i el Santa Eulàlia de Ronçana els altres equips són: el Sant Quirze de Besora, el Llerona, el Torelló, el Tona, el Seva, l'OAR Vic, el Pradenc, el Riudepers, el Sant Vicenç de Torelló, el Gurb B, el Vinyoles i el Sant Julià. Cada setmana un equip tindrà jornada de descans. La lliga, que começa oficialment aquest diumenge s'allargarà fins a finals de maig.
El Taradell arriba gairebé amb tots els seus efectius, excepte les baixes per lesió de Núria Canó i Cristina Mena. Enguany han pujat al primer equip cinc jugadores del juvenil.
Tot i que els entrenaments van començar a principis de setembre, no hi ha hagut gaires partits de pretemporada. Les dues darreres setmanes s'ha jugat amb el Torelló (1-0 favorable al Taradell) i amb l'OAR Vic (o-0). També s va jugar amb el Riudeperes però a la mitja part i quan el resultat era de 0 a 0 es va haver de suspendre el partit a causa de la pluja. Algunes de les components del primer equip, el 19 de setembre, van disputar un torneig de futbol sala a Viladrau (foto) aconseguint la tercera posició en una semifinal molt ajustada i on es va perdre a la tanda de penals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada