Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

diumenge, 11 d’octubre del 2009

Empat amb regust de victòria

Primera jornada i primer punt del Taradell a la lliga. L'equip que entrena Ferran Higueruelo va empatar a 1 davant l'Ametlla del Vallès, un equip que va arribar a la Roureda disposats a aconseguir els tres punts. El Taradell però, es va plantar molt bé damunt del camp i a la primera part es va avançar en el marcador després d'una gran jugada per la banda esquerre de Raquel Ges que ella mateixa va finalitzar amb un fort xut. El gol va ser protestat per les del Vallès que van reclamar a l'àrbitre que la pilota no havia travessat del tot la lína. Després del gol, el joc es va endurir, però va ser el Taradell qui va tenir el control de la pilota. A la segona part, es va continuar amb la mateixa tònica. Domini de les blanc-i-blaves i ocasions pels dos equips. Les més clares, però pel conjunt taradellenc, que no va està encertat en els metres finals. En canvi, el conjunt visitant van aprofitar les seves ocasions i en una d'elles van fer l'empat a 1 en el marcador aprofitant un contraatac al minut 25 de la segona part. Amb l'1 a 1 en el marcador, el Taradell va poder desfer de nou l'empat, però novament no va està fi en la definició. L'ocasió més clara per les locals va arribar a les acaballes del partit però Meritxell Serrabasa va fallar un u contra u. Al final, empat i repartiment de punts.

Aquesta és l'alineació del partit: Cristina Galobardes, Laura Arimany, Laia Nadeu, Mercè Riera, Laura Casassas, Laia Miralpeix, Raquel Ges, Arantxa Serra, Meritxell Serrabasa, Noèlia Morcillo i Núria Sala. També han jugat: Montse Godayol, Marta Codina, Helena Huguet i Sandra Tarín.