Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

dilluns, 4 d’octubre del 2010

El Taradell suma els tres primers punts a Primera

El Taradell va sumar aquest dissabte a la tarda els primers tres punts a la Primera Divisió al guanyar per 2 a 0. El rival va ser el Pla d’en Boet, un conjunt que com les blanc-i-blaves, debuten aquest any a la categoria. El partit va començar molt bé per les locals que només va necessitar tres minuts per marcar el primer gol en una bona acció d’Irene Morató que va recuperar una pilota al mig del camp i va encarar la portera visitant superant-la amb el xut final. El Taradell va dominar el partit, davant un rival que només s’acostava amb perill a l’àrea de Cristina Galobardes mitjançant contraatacs. Els primers minuts de la represa van ser els millors del partit pel Taradell, dominant el joc i fent que l’equip contrari no pogués sortir del seu propi camp. El Taradell però no va poder sentenciar mentre que El Pla d’en Boet, va arriscar en el seu joc deixant quatre jugadores a dalt intentant els contraatacs ràpids amb pilotes llargues de la seva portera. Aquest fet, però, també va permetre a les blanc-i-blaves, tenir contraatacs, encara que el gol de la sentència i de la tranquilitat no va arribar fins el minut 80, quan Meritxell Serrabassa va aprofitar una mala entesa entre la portera i una defensa per robar la pilota i marcar a plaer. Amb el 2 a 0 el Taradell va tenir alguna ocasió per augmentar el marcador però aquest no es va moure.

Fitxa tècnica: Cris Galobardes, Arantxa Serra, Laia Ges, Laia Nadeu, Sandra Tarín, Laia Miralpeix, Mercè Riera, Irene Morató, Meritxell Serrabasa, Raquel Ges i Elena Huguet. També: Adelaida Panedès, Berta Serra, Núria Canó, Mertixell Morcillo i Núria Vivet. Han entrenat i animat: Ferran Higueruelo, Noe Morcillo, Montse Godayol i Sílvia Arau.