Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

dijous, 14 d’octubre del 2010

Derrota per 4 a 0 davant el Riudeperes

El Taradell femení va caure per 4 a 0 a Santa Eugènia de Berga davant el Riudeperes. Les coses van començar molt bé pel conjunt local, quan el minut 12, Roser Dot transformava un penal. El Taradell no es va trobar còmode damunt del terreny de joc i vuit minuts més tard encaixava el segon gol, obra de Sílvia. Ja a la represa, el Riudeperes va maquillar el resultat amb dos gols més: el primer el minut 55 obra novament de Roser Dot i el 68 tancava la golejada amb el segon gol de Sílvia. Amb aquesta derrota el Taradell continua amb tres punts i es situa tretzè. Aquest dissabte a partir de 2/4 de 4 al camp de la Raureda rebrà la visita del Corró d'Amunt, un equip que suma quatre punts.