Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell

divendres, 29 d’octubre del 2010

Derrota per 1 a 3 davant el Corró d'Amunt

Nova derrota del Taradell femení a la Primera Divisió. Les taradellenques van jugar la quarta jornada amb l’objectiu de no perdre la imbatibilitat a casa, però no ho van aconseguir i van caure per 1 a 3. La diferència amb el conjunt rival va ser que les visitants els hi va entrar tot, mentre que el Taradell va fallar en els metres finals. Una jugada de contraatac amb un xut des de la frontal va avançar a les del Vallès. El Taradell hagués pogut empatar en una doble oportunitat abans del descans, però primer el xut de Serrabasa el va poder treure una defensa i en el rebot Mertixell Morcillo va enviar la pilota al travesser. Amb aquest resultat de 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa el Taradell va buscar l’igualada però en un contraatac, el Corró d’Amunt va aconseguir un penal per unes mans a dins l’àrea. Des dels 11 metres no van fallar, i van col·locar el marcador amb 0 a 2. El Taradell va seguir lluitant, però va continuar molt desencertat en els metres finals. L’ocasió més clara la va tenir Laia Miralpeix, però va fallar en un clar 1 contra 1 contra la portera visitant. En els darrers minuts, el Corró va fer el tercer amb un nou contraatac, mentre que en una jugada plena de rebots, Laia Ges feia el gol de l’honor pel Taradell que deixava el resultat amb un 1 a 3.