Aplaudeix l'esforç, els encerts, respecte les decisions tècniques, les arbitrals i actua amb esportivitat, així som, així és l'UD Taradell







diumenge, 25 d’octubre del 2009

Nou empat a 1 del Taradell que segueix invicte


Tot i que un empat a casa no pot semblar un bon resultat, el punt sumat davant el Pradenc és molt important ja que el Taradell segueix sense conèixer la derrota en els tres partits que porta de lliga i a més, el Pradenc, fins el moment, havia aconseguit els sis punts que havia disputat. Tot i així, el Taradell hagués pogut emportar-se els tres punts, però li va faltar sentenciar. A la primera part va disposar d'algunes ocasions, encara que la més clara va ser pel Pradenc, en una triple jugada, on el pal, la portera local i la defensa, van ser vitals per evitar que la pilota no entrés al fons de la porteria. A la represa i només començar, Núria Sala va aprofitar una bona passada de Meritxell Serrabasa per aconseguir el primer gol. El Taradell va continuar dominant, però li va faltar sentenciar, perquè al minut 79, el Pradenc va aconseguir el gol de l'empat que posava l'1 a l'1 en un marcador que ja no es mouria més. El Taradell suma 5 punts després de 3 partits.

Uneshores abans del partit es va fer la presentació de tots els equips de la UD Taradell. En total són 12, tres d'ells femenins, i més de 200 jugadors i jugadores (foto). Visca el Taradell!

Taradell: Irene Morató, Núria Vivet, Arantxa Serra, Laia Ges, Laia Nadeu, Laia Miralpeix, Raquel Ges, Laura Arimany, Elena Huguet, Noèlia Morcillo i Meritxell Serrabasa. També han jugat: Núria Sala, Laura Casassas, Montse Godayol, Meritxell Morcillo, Marta Codina i Sílvia Arau. Han entrenat, han pres apunts, han animat i han estudiat des de la banqueta: Ferran Higueruelo, Núria Canó, Cristina Galobardes i Anna Codina.

Contracrònica a la web del Pradenc (està molt bé): http://pradencfemeni.weebly.com/partits.html

Resultats de la jornada:

Sant Quirze de Besora, 0 - Torelló, 1
Santa Eulàlia de Ronçana, 4 - Ametlla, 1
Llerona, 4 - Seva, 1
Taradell, 1 - Pradenc, 1
Tona, 1 - Sant Vicenç, 1
OAr Vic, 7 - Vinyoles 1
Riudeperes, 4 -Sant Julià de Vilatorta, 1

Classificació:

Riudeperes, 9 punts
Santa Eulàlia Ronçana, 9p
Pradenc, 7p
OAR Vic, 6p
Torelló, 6p
Taradell, 5p
L'Ametlla, 4p
Tona, 4p
Sant Julià, 4p
Gurb, 3p
Llerona, 3p
Sant Vicenç, 1p
Seva, 0p
Vinyoles, 0p

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada